Nekategorizirano

By  | 

U slučaju da vam trebaju sobne biljke kako bi redovito i izdašno cvjetale, tada ćete iskoristiti ove prijedloge.

Tajna bogatog rasadnika u zatvorenom prostoru je jasna: kako bi biljke cvjetale znatno ugodnije i više, trebale bi ih održavati.

Upute korak po korak za odgovarajuće postavljanje odgovora za održavanje biljaka:

1. U sve svrhe i svrhe, sve biljke vole šećer (a pustinjska flora je najomiljeniji slatkiš). Prije zalijevanja, posudu u posudi možete posuti 1 žličicom šećera ili biljku zalijevati novom vodom (1 žličica šećera na svaku 1 šalicu vode).

Ficus možete zalijevati jednom mjesečno poboljšanom vodom. Uzmite 1 žličicu šećera na svakih 1 litru vode. Listovi fikusa mogu se očistiti mlijekom. To će dodati sjaj i izvrsnost biljke.

Inače, mlijeko je izuzetno dragocjeno za biljke. Nekoliko domaćica ubrizgava iglu mlijeka, izravno u stablo stabla.

2. Sjajan utjecaj na biljke daje obogaćivanje ricinusovim uljem

U litru vode, koja je predstavljala nekoliko dana, trebali biste dodati 1 žličicu ricinusovog ulja.

Dobro zatvorite posudu i dobro promućkajte. Ricinusovo ulje treba rastaviti i sve okolo spojiti vodom, kako ne bi pojelo temeljne temelje biljaka. Odmah nakon mućkanja, dok ulje ne naraste, zalijevamo ga cvjetovima.

U slučaju da biljka nikne jednom godišnje, jedan takav tretman je dovoljan. U slučaju da biljka kontinuirano cvjeta, važno ju je pripremiti jednom mjesečno.

3. Postoji jedan odgovor nadnaravne pojave za glavne cvjetove

Sve što je potrebno za ovaj aranžman su voda i ljuske jaja. Ljuske jaja prelijeju se vodom i ostave 5-7 dana na sobnoj temperaturi. Tijekom dugog razmaka, to se mora promijeniti.

Od tog trenutka dalje, cvijetom zalijevajte ovaj raspored.

4. Neranjivost sobnih biljaka savršeno poboljšava tuširanje odgovorom ibuprofena (andola)

Jednu tabletu od 300 mg treba rastopiti u 1 litri vode. Od tog trenutka naprijed prskajte biljke prskalicom.

5. Biljke možete zalijevati s pripadajućim aranžmanom:

Uzmite kožicu nara ili bilo kojeg agruma i prelijte vodom. Ostavljamo ga kratkoročnim. Nema tu više ništa! Pripremljen je dopunski odgovor za zalijevanje biljaka.

U slučaju da ste vidjeli da se vaše biljke počinju smanjivati ​​iz čudnih razloga – razlog mogu biti male smetnje, muhe, koje je teško vidjeti prostim okom.

Samo zabodite njihove glave u zemlju, na udaljenosti od 5 cm od ruba posude, i zalijevajte cvijeće. Nakon 2 dana zamijenite nove šibice, a nakon dodatna 2 dana muhe nestaju.

Od ovog trenutka naprijed, ne trebate zalijevati sobne biljke sprejevima protiv kukaca. Fosfor i sumpor, koji se nalaze u rasporedu mješavine glave šibice, infiltriraju se u prljavštinu i sigurno oslobađaju biljku od isključenih posjetitelja.