Balkan news

Da li biste prepoznali estradne umjetnike po zubima? Pogledajte kakve su zube imali prije korekcija

By  | 

Doživljavate li umjetnike slikama?

Slika slijeva je Ceca, na privilegiji Dara Bubamara.

Naoko malo posredovanje čeljusti može imati glavni učinak, a ove fotografije koje ćete vidjeti dolje potvrda su.

Rada Manojlović, srpska umjetnica i prethodna kandidatkinja Zvezde Granda. Umjetnica Rada Manojlović vrlo je vjerojatno najprivlačnija umjetnica na sceni, drago joj je pokazati svoje tijelo.

ceca-dara

rada

Milan Stanković

Možda najpoznatiji vokalist današnjice, Milan Stanković, čini se potpuno jedinstven na početku svog poziva! Milan se natjecao u ‘Fantastičnim zvijezdama’ prije 10 godina. Zanimljivo je kako je izgledao i odjeven kao tinejdžer u kontrastu s današnjim danom.

2-2-1

Soraja

Možda najcjenjenija diva u Srbiji, Soraja Vučelić, poznata je po svojim primamljivim isporukama u kojima je se može vidjeti. Redovito objavljuje provokativne fotografije na Instagramu, no sada je odlučila ići i dalje.

3-2

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović već je duže vrijeme u žarištu opće populacije, a posebno je fascinantno ono na što sliči prije 5 godina, kad se upravo pojavila na ogledu za ‘Zvezdu Granda’.

4

Milica Todorović

Milica Todorović vrlo je vjerojatno najpoznatija vokalistica na srpskoj estradi. Slijedi sve što bi mogla učiniti, ionako s vremena na vrijeme netko shvati da je deset godina prije testirao i snimio svoju prvu rap melodiju što nije bio trijumf.5-2

Emina Jahović

Emina Jahović poznata je kao žena koja izuzetno vodi računa o svom izgledu. Bez obzira što je Emina mama dvoje djece, vokal otkriva vrijeme za sebe i normalne prakse.

emina-jahovic