Balkan news

Ispovijest: Ja sam muslimanka, moj muž je iz miješanog braka…

By  | 

“Ja sam muslimanka, moja značajna osoba je iz miješanog braka muslimana i katolika. Tata mi je savjetovao:” Neću ići na vaše vjenčanje. ”

Ne trebaš, oče, bit ćeš slomljen srca.

Nije došao. Njegova bi mama radije bila Vesna ili Ana, međutim to se nas ne tiče svih stvari s obzirom na to.

Otac nakon dvije godine … ”

… Nakon dvije godine, otac je dao dar nakon odricanja. Njegova mama nije.

Što ćemo, nismo ovdje da bismo ih zadovoljili. Nadalje, vole unuke dviju strana.

 

Dodatni članak:

Pogledajte šta treba da znate prije nego što uključite klimu u autu

Na apsolutnoj početnoj točki ponovit ćemo ono što stručnjaci kažu o sustavima s prisilnim zrakom svake sredine godine – ne dopustite da temperatura u vozilu bude definitivno niža od one vani, s obrazloženjem da ste sami usamljeni. Sve što je više od šest do osam razina kontrasta je pretjerano.

Uz to, ne ovisite o okolišu do krajnjih granica. U slučaju da je riječ o ograničenijoj gradskoj vožnji, dok hlađenje počinje raditi u punoj granici, od sada ste na svom cilju. Pazite da vozilo ostavite u hladu, stavite foliju na prozore i uzmete sva potencijalna sredstva kako ne biste dobili užasnu temperaturu unutra.

I na kraju, očito, beskrajna pogibelj mikroskopskih organizama i parazita. Općenito govoreći, čišćenje okoliša predlaže se u redovitim intervalima, usprkos činjenici da nećete počiniti pogrešku bez obzira je li povremeno čistili. Inače, ostavljate prostor za umnožavanje mikroba, organizama i oblika koji će se namotati u vašem tijelu.

Okruženja koja se ne čiste dosljedno sadrže alergene i mikroskopske organizme koji mogu prenijeti različite bolesti, respiratorne kao i crijevne. Astmatičari i osobe koje imaju problema s disanjem mogu imati solidne preosjetljive reakcije, a promjene na koži koje mogu biti od nježnih do izvanrednih normalne su.

Razlog je u razvoju oblika i parazita u stvarnim uređajima i unutarnjem dahu alergena dok sustav prisilnog zraka radi. Druge neuredne čestice, također prošireni suhi zrak, mogu uzrokovati respiratorne probleme kod osoba s preosjetljivošću, ali uz to i stalne respiratorne bolesti.

Što još moraš znati?

– Kao što smo učinkovito rekli, razlika u vanjskoj temperaturi i temperaturi vozila ne bi trebala prelaziti šest stupnjeva. Razlika u temperaturi većoj od osam stupnjeva potiče neočekivano širenje vena i izvanredan je pritisak za tijelo, što može dovesti do respiratornog zatajenja.

– Nemojte ga izravno usmjeravati prema licu, jer povećavate opasnost od cerebralnih bolova, iritacije sinusa, očiju i slično.

U svakom slučaju, okruženje nije neočekivano. Olakšava nam rad u uzavreloj klimi, a s obzirom na sve to može biti i korisno. Besprijekorni i pravi sustavi za kontrolu klime pomažu smanjiti snagu indikacija kod osoba koje imaju loše učinke osjetljivosti. Dodatno postoji mogućnost uvođenja kanala za prašinu u sustave prisilnog zraka i u uređaje za ventilaciju u vozilima. Za pojedince koji imaju loše učinke osjetljivosti, također je vrijedno sanirati zrak u sobama od prašine, koja se oslanja na održavanje uređaja.

Stoga u okruženju nema ničeg užasnog što se događa ako ga dosljedno nastavljate i ponašate se prema prijedlozima.