Balkan news

Karić se obratio misici Jovani, pogledajte šta je izjavio uživo

By  | 

Radijski nastup “Amnesia” unaprijed je, omogućuju Sandra Rešić i Bane Čolak, a sljedeći posjetitelji su Stefan Karić i Stefan Krstović, sklada Pink.rs. Karić je iskoristio priliku da se obrati svojoj dragoj Jovani Ljubisavljević. Slušao sam kako me netko proziva, da sam kaktus, vjerojatno sam nekoga ranio pa trenutno jako dugo škodi dvojici. Pošteno je reći mojoj cijeni, da se ne opterećujem, da se umanjujem, da cijenim sa svojim drugovima i da budem sve jer bi tako trebalo biti. Toliko te obožavam! Odvojite gotovinu, budite razumni, ako vam ne smeta – rekao je Karić.

 

Dodatni članak:

Pogledajte gdje je stigla Dzejla Ramovic

Unatoč činjenici da su brojni, koji je prate za društvenim sustavima, mislili da ona kao putnica odlazi u Španjolsku, iskreno je da se umjetnica Džejla Ramović doista doselila u ovu zemlju. – Ovdje sam nevjerojatan. Izuzetno sam zadovoljan. Izuzetno sam optimističan što je fakultet napokon počeo. Sve se ide dogovorno. Nedostaju mi ​​obiteljski pojedinci i štene. Ovdje je sve osebujno. Postoji niz izazova i energičan sam za informacije.

https://novi.ba/storage/2020/07/29/thumbs/5f2111f5-1024-4eed-963e-6f230a0a0a64-dzejla1-690x480.jpg

U sve sam to ušao sa zanimanjem i voljom da zapamtim onoliko koliko je zamislivo – istaknuo je prvak melodijske sposobnosti “Zvezde Granda” istaknuo je za “Fantastic Magazin”. – Tu sam gdje jesam, ali to nije okrutno što sam se odrekao glazbe ili ništa raščistio. Pjevanje će mi neprestano biti početak poziva, ali stalno sam morao napredovati i raditi na sebi, a trenutno je pravo vrijeme za to. Potpuni splet okolnosti doveo me u Španjolsku. Obožavam njihovu kulturu i dijalekt, a definitivno je bilo da sam našla osoblje koje mi odgovara – dodala je. – Uskoro ću izvršiti egzekuciju

https://novi.ba/storage/2020/11/21/5fb9349e-2808-4d98-b4b8-65b60a0a0a64-dzejla-ramovic.jpg