Balkan news

Milica otkrila s kim će živjeti u kući

By  | 

Članice realityja Milica Kemez jedva su se izvukle iz trijumfa u filmu “Agreeable 4”, a kao slučajnu nagradu dobila je unaprijed sklopljenu kuću, koju još uvijek ne može popraviti. Tijekom nenapisane TV drame, Milica je imala burni entuzijastični odnos s Borom Marinkovićem, a jedan od članova u njihovoj priči također je razradio Mirelu, Miličinu sestru, za koju se pretpostavljalo da ima “nešto drugo” osim srodstva s Santanom.

Milica je otkrila u kakvim je odnosima sada sa sestrom, s Borom, ali uz to na što će trošiti troškove.

– Kuću još nisam vidio, ali vjerujem da će biti izvrsna. Prvotno se mora naći parcela, a nakon toga kuća mora biti postavljena, tako da napokon mogu vidjeti na što liči. Ja ću doprinijeti trošku “Dogovornog” u čišćenju kuće. Nemam pojma koliki bih iznos trebao doprinijeti, znate kako kažu: “Čitav život se ulaže u kuću”.

Milica reagira na primjedbe da je kuća nepopunjena:

– Preuzima se izvan bilo kakve veze s pitanjem o kojem se radi, pojedinci čitaju naslov i nakon toga donose presudu. U slučaju da je netko zahvalan i vedar, to sam ja. Predmontirana kuća je nešto što sam tražila već duže vrijeme i sviđa mi se, zamišljala sam o takvoj kući, nije činjenica da sam nezahvalna. U trenutku kada se kuća postavi, napravit ću skup za sve pojedince koji me podržavaju i koji me vole kako bih im izrazio zahvalnost. Štoviše, dodaje:

– Vjerojatno je da ću živjeti sa sestrom, pod pretpostavkom da joj treba, ako joj to odgovara kao rezultat rada i svega, ona je stalno dobrodošla. Prijateljski smo raspoloženi, neko sam vrijeme bio bijesan na nju otkako si je dopustila da bude u situaciji kad su joj ljudi isprali usta. Bila mi je to mučna tema otkad je tako predstavljena i ja to najbolje znam.