Balkan news

Oglasio se Kristinin otac o njenoj vezi sa Golubovićem, pogledajte šta je izjavio

By  | 

Nakon javnog priznanja da između njih postoji nešto više od druženja, Kristijan Golubović i Kristina Spalević pokazali su se znatno bliži …

Trenutno je Kristinina suputnica i prethodna suradnica, Rebeka Popović, prišla i otkrila kako stoje stvari u Kristininoj obitelji, budući da je u kontaktu sa svojim ljudima.

– Razgovarao sam s njezinim ocem, čini mi se kao da je uistinu pala preko glave. Vidim kad su je Đedović i Miljana napali, kako je ona štiti, to je uglavnom Kristina koju poznajem, a on mi se dodatno čini da tu ima nešto. Vidio sam kopču koju je Kristijan tražio da izađe u svjetlu činjenice da mu njegova bolja polovica ne dopušta da vidi dijete, i to je razlog zbog kojeg prihvaćam da se i on beznadno zaljubio u Kristinu. Ne čini mi se da je to stvar stvarnosti bilo kojim dijelom mašte – kaže prethodna suradnica Rebeka Popović i dodaje:

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/05/2568351_screenshot-3_ff.jpg

– Kristinini su muškarci maskirani tako ogromno, bilo je to nešto vrlo slično s carem, ona je izravno pokazivala suosjećanje … Nije uspjelo, a Kristijan ju je razmotrio. Mislio sam da se jednostavno druže, ali više se nisu mogli družiti u svjetlu činjenice da je energija između pojedinaca upravo pukla. Malo sam zbunjen Kristijanovom slikom žaljenja, no prihvaćam da dvaput razmisli o tome jer je to upravo učinio na TV-u i zbog mladića. Vidio sam kopču u kojoj traži da izađe i raščisti se s damom, to je to, mislim da su neupitno zajedno – kaže prethodni kolega.

Evo načina na koji je Kristinin tata na cijelu priču odgovorio s Kristijanom:

– Njezin je tata rekao da je odrasla, ima 24 godine i da mu se ne čini kao da vara ili se igra, kao što je to bilo u početku, ali da je uistinu pala preko glave . Rekao je da je sve što je učinila, da će je podržati, ostalo iza nje. Podržava je! To se dogodilo u primarno prihvatljivom i to se općenito događa. Kao njezin suputnik, nisam saveznik biti takav čovjek za 24-godišnju mladu damu, no kad sam je vidio, zapravo je Kristinu poznavala iz vanjske perspektive – zaključila je Rebecca.