Balkan news

Pogledajte kako je Aleksandra Subotic skinula kilograme

By  | 

Aleksandra Subotić smislila je kako da izgubi koliko god kilograma pošto se poslednji put oprostila od Davida Dragojevića! Zvijezda istine kaže da se najviše udebljala kada je s bivšim ušla u “Helpful 2”, gdje su se nemilosrdno svađali.

– Bio sam najdeblji tokom te otrovne veze, što je uticalo na to da počnem da se gojim. Posebno tokom moje posjete zaista. Mislim da je Vaga bila moj ljudski protivnik u tim minutima. Čak sam izmerio 90 funti! Bez napora sam izgubila tih 30 kilograma nezgoda na račun moje majke Ljube – kaže Aleksandra i dodaje da je promenila rutinu ishrane kada je zatrudnela sa svojim životnim partnerom Petrom Raspopovićem.

Nutricionisti kažu da vam ove “nepoželjne” namirnice zapravo nisu tako loše

– Počela sam jesti zvuk na prijedlog ginekologa koji se bavio mojom trudnoćom. Bio je zapanjen mojom težinom i dao mi je do znanja da moram sve sastaviti. Otkrio mi je da nije dobro ni za dijete ni za mene da budemo veliki i da mi to može otežati začeće potomstva. Ozbiljno sam gledao njegove riječi i pozvao mamu Ljubu u pomoć.

aleksandra1

Aleksandra je besprijekorno nosila svoju liniju, a najteže joj je bilo to što je potpuno izbacila deserte s menija.

– Bio sam zaljubljenik u vruće kolače i veliki izbor čokoladnih kolača. Otkrio sam dovoljno zamjena za to – proteinske pločice i bez kalorija smrznuti jogurt. Osim toga, bio sam ovisan o pjenušavim pićima i pićima s kofeinom. To me je najviše zabrinjavalo čak i prije trudnoće. Tada me je majka ohrabrila. Procijenila me je kao sat da shvati kako napredujem. Otkrila mi je koliko je nesigurno to što sam do petog mjeseca trudnoće svaki dan pila po nekoliko pića s kofeinom – na račun dive, koja se dodatno počela rutinski pripremati.

To je ono što jede Aleksandra Subotić

Doručak: zobene pahuljice, jogurt sa bobicama i listićima badema.

Ručak: Ćureći file na žaru sa tonom zelene salate.

Večera: Salata sa avokadom i paradajzom, rukolom i mocarelom.

Savjet za vratolomije: Ne nosite deserte u kuću i nećete imati mogućnost jesti ono što nemate. Jedite nekoliko puta svaki dan malo kako biste ubrzali probavu.