Balkan news

Pogledajte kako je Tanja Savić izgledala u prošlosti

By  | 

Umetnica Tanja Savić pojavila se na takmičenju “Zvezda Granda” 2004. godine, kada je osvojila treće mesto u okviru sezone za početak. Zatim se pojavila kao prava mlada dama, potpuno kratke kose i osvojila grupu posmatrača. Međutim, kroz duže vrijeme njegova je promjena postala očigledna. 00:07 / 00:22 Tanjina fotografija iz prošlosti trenutno kruži društvenim sistemima. Ona je u tom trenutku imala potpuno osebujnu modu oblačenja i kozmetike, a kosa joj je bila plava. S druge strane, na Instagram profilu na kojem je objavljena fotografija nalazi se njena kasnija fotografija pa pojedinci mogu vidjeti koliko se promijenila. “Modni poklič i u tom trenutku i sada”, “Ona je ljupka, ali bez stila”, “Kakva transformacija”, bili su pošteni neki od komentara.

Dodatni članak:

Pogledajte Natasu Bekvalac posle saobracajne nesrece

Pevačica Nataša Bekvalac dogodila se nezgoda ranije danas na raskrsnici puteva Kneza Aleksandra Karađorđevića i Ljutice Bogdana u žarištu Beograda kada se zabila u kamion.

Najdraži pratilac vokaliste, Dragan Kecman, pričao je o tome, važno je napomenuti da je na sreću sve prošlo pozitivno i da njegova bolja polovica nije povrijeđena

natasa-foto-nenad-1000x0

– Čuli smo se, rekli Bogu hvala da je dobro, nije povrijeđena. Čovek je priznao odgovornost, vozilo je oštećeno, međutim sve je prošlo pozitivno – rekao je Dragan Kecman, izvanredni saputnik Nataše Bekvalac.

Slučajno se nesreća dogodila u 9.35, a na sreću sve je prošlo samo sa materijalnom štetom i niko nije povrijeđen. Natasha se zabila u kamion kojim je upravljao M. K i on je zaista izazvao sudar.