Balkan news

Pogledajte koja to biljka donosi sreću i uspjeh u porodicu

By  | 

Zamamnog naoko iznenađujućeg dizajna, ova trajna biljka posve je svestrana i čvrsta, što je čini vrlo značajnom za uređivanje sadašnjih zatvorenih prostora u kojima ogroman broj sobnih biljaka danas ne može izdržati.

Sretni bambus ili unutarnji bambus danas je standardni dio prijedloga praktički svih stručnjaka za cvijeće i kontinuirana odluka brojnih klijenata.

Svatko od nas je ovu čudnu biljku u svakom slučaju jednom dobio, bilo u buketu ili potpuno sam, a nakon što je otkrio da se ne treba zamarati neobičnim razmatranjem i tonom obzira, ona je apsolutno postala glavna stvar od kuće zelenilo za neke.

Ono što vjerojatno mnogi ljudi ne znaju je da ova fascinantna biljka ni na koji način nije bambus! To je stvarno biljka koja se zove Dracena sanderiana i njezin izgled uistinu poprima bambus, što pojašnjava ime kojim je zagovarana na planetu.

Štoviše, ogromnu ulogu u novom dostupnom produžetku igra fascinantan izgled i posebno poboljšanje, jednako kao i različiti orkestriranje zamislivih ishoda, bilo samostalno ili u kombinaciji s rezanim cvjetovima i različitim komponentama.

Danas postoje tri bitne vrste navodnih. veseli bambus – bambus, savijeni bambus i bambus slobodne forme.

Te su tri strukture kasnije popunjene kao razlog za napredovanje raznih asortimana koji se mogu naći u ponudama.

Održavanje

Morate znati nekoliko podataka o ovoj intrigantnoj biljci i malo joj razmisliti kako bi vam uljepšali dom na duže vrijeme.

• Poput rezanog cvijeta, navodni veseli bambus drži se u vodi

• Voda bi se trebala mijenjati ili tući kao sat, otprilike četrnaest dana jer brzo uvlači dodatke. Upotrijebite ustajalu vodu i napunite staklenku visine do oko 10 cm

• Delikatno je koordinirati dnevnu svjetlost, zbog čega lišće može promijeniti ton (postaje žuto)

• Listovi mogu postati žuti zbog obilnog klora u vodi, a ako se to dogodi, uklonite ih kako biste omogućili stvaranje novih listova na njihovom mjestu.

• Cvate u širokom temperaturnom rasponu, otprilike 15 do 32oC

• Prehrana nije potrebna, ali svako malo možete dodati malo tekućeg komposta