Balkan news

Pogledajte Natasu Bekvalac posle saobracajne nesrece

By  | 

Pevačica Nataša Bekvalac dogodila se nezgoda ranije danas na raskrsnici puteva Kneza Aleksandra Karađorđevića i Ljutice Bogdana u žarištu Beograda kada se zabila u kamion.

Najdraži pratilac vokaliste, Dragan Kecman, pričao je o tome, važno je napomenuti da je na sreću sve prošlo pozitivno i da njegova bolja polovica nije povrijeđena

natasa-foto-nenad-1000x0

– Čuli smo se, rekli Bogu hvala da je dobro, nije povrijeđena. Čovek je priznao odgovornost, vozilo je oštećeno, međutim sve je prošlo pozitivno – rekao je Dragan Kecman, izvanredni saputnik Nataše Bekvalac.

Slučajno se nesreća dogodila u 9.35, a na sreću sve je prošlo samo sa materijalnom štetom i niko nije povrijeđen. Natasha se zabila u kamion kojim je upravljao M. K i on je zaista izazvao sudar.

Dodatni clanak

Svake subote pisci iz najpoznatijih beogradskih redakcija iz studija Dušice Jakovljević u Simanovcima direktno se pridružuju Bijeloj kući i traže od pojedinaca iz “Korisnih” svaki od upita koji zanimaju milionsku gomilu ljudi, koji energično prate prilike u sve to, što neće biti poseban slučaj u večernjim satima.

Ipak, šta više, članovi četvrtog perioda “Zadruge” će imati pravo čuđenje, na koje ne razmišljaju!

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/10/676-22.jpg

 

Da budemo precizniji, Veliki šef je naglo odlučio dodatno uzdrmati ugodne pojedince, što će se bez sumnje dogoditi zbog “neuobičajenog umetanja”! Bijela kuća će postati ekstravagantnija za drugu osobu ili neke nove prijatne pojedince, a kakav je to šok Veliki šef uredio preostale dijelove koji još nisu jasni u narednim satima na Pinku!