Balkan news

Pogledajte raspravu u Zadruzi

By  | 

Dejan Dragojević je shvatio da je njegova druga Dalila razgovarala s Filipom Carom većim dijelom 60 minuta, pa joj je poželio dobrodošlicu u krevet, a ona nije marila za način na koji se prema njoj brine.

Njihov saradnik je došao u krevet i predstava se vratila. Podsjetimo, Dalila je počela preispitivati ​​Dejanovu lojalnost otkako je razgovarao sa Stanijom Dobrojević, baš kao i u svjetlu činjenice da osjeća da je Sandra Capric bacila oko na njega, te da joj je dozvolio da krene prema njemu. S druge strane, Delilah se sve više približavala vladaru od prethodne večeri.

“Potvrdite dio greške”, rekla je Dalila.

– U redu, to mi je nedostatak. Ne krivim te ni za šta. Zvao sam vas više puta na razgovor … Nastavili ste da se slažete s njim … Slučajno sam vam dao opravdanje za to, u redu … – odgovorio je Dejan.

“Jesi”, rekla je Delilah.

– Šta, ljupko? Je li moj nedostatak što me neko preferira? – upita Dragojević.

– Ne radi to. Nikada to niste učinili … Općenito sam provodio vrijeme s pojedincima, dali ste do znanja da nećete provoditi vrijeme ni s kim! A poslije otkrivam … – Dragojević se gnušao.

– Ne krivim te i ništa ne primjećujem. Zvao sam vas sada jer sam očekivao da ću razgovarati s vama – rekao je.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/10/dalila3155_screenshot-10_ls.jpg

 

– Ranije sam razgovarao s vama, dali ste mi podatke, otišao sam da ga vodim, jer ste rekli da trenutno nećete. Znači bežiš od nečega. I ja ću početi trčati. Okusio si me. To nije moj problem, to je vaš problem. Za sve! Rekla je Delilah.

“Dođite da se odmorite”, rekao je Dejan.

– Pa, ti si ništa, ovdje trebam Nekome treba, evo ja ću … Da li bismo željeli tako raditi? Kako bi bilo da priznate dio svojih stvari? Priznaj da ti se više sviđa neko – odgovorila je.

“Pravite predstavu”, rekao je.

Delilah je tada, u tom trenutku, pitala Dejana kome je dao 10 fokusa u izboru Miss, i nastavila:

– Da te sad zagrlim? “Ti si lud”, rekla je.

“Mislio sam da smo riješili ovo”, odgovorio je.

– Ovo nikada nećemo rešiti. Vaše smeće uporedivo sa mojim (nisu ništa) … – skrenula je pažnju Dalila.

– Izađi, izađi i viči – promenio se Dejan Dalili u svetlu činjenice da je podigla glas