Balkan news

Pogledajte s kim se Jelena srela u frizerskom salonu

By  | 

Jelena Karleuša i Jelena Dimitrijević našle su se u istom frizerskom salonu, a u proširenju na moderne frizure, i one su se pojavile na sustavima kako se zabavljaju kad druga zaspi. Jelena je uhvatila san dok pere kosu, a Karleuša je iskoristila priliku da je ismijava. Umjetnica je uzela tamni marker i pažljivo joj nacrtala brkove na obručima, pokušavajući je ne probuditi, a kamere su zabilježile svaki detalj.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/10/Jelena-Dimitrijevic-Instagram-printscreen-2.jpg

,Voditeljica se u jednom trenutku probudila, ali nije uzela u obzir da je na njezinu sukobu bilo što “učinjeno”, pa je sa lažnim brkovima očistila salon. – Nisam znala da imam brkove i izlazim postupno – sastavila je moderatorica svoju Instagram priču.

https://www.instagram.com/blogofjelena/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7f0b016b-a6dd-4e55-82cf-07f9bd1811c9

Dodatni clanak

U kasinu je nastao zastrašujući kaos kada se Miki Đuričić razbjesnio od ugodnih pojedinaca koji su kupili lager, ne razmišljajući o svojim cimerima, pa je počeo psovati, vrijeđati i napadati Ademira Peleša, koji mu je bio još jedan. “Živimo zajedno, podijelimo! Koliko ste brojnih lagera kupili? Pet? Kakav ste boksač, svi koji ste kupili više od pet lagera, jebite svoju majku! Propalice ”, vikao je Miki udarivši je glavom o ulaz u skladište i napao Ademira.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/10/screenshot_from_2021-10-06_07-47-45.jpg

Zaštita je doletjela munjevitom brzinom, a Miljana Kulić podsjetila ga je na svoju kćer: – Dunja, Mickey, smiri se, Dunja! Vikala je kroz suze.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/10/screenshot_from_2021-10-06_07-47-54-1.jpg

– Što je bilo, što vas briga oko piva ?! – rekao je Mića. U jednom trenutku, dok su ih ugodni pojedinci pokušavali podijeliti, car je ošamario Peleta, što je razjasnilo njihove cimere. Pogledajte kako je sve izgledalo ispod:

http://https://youtu.be/PPVpw1j_QB8