Balkan news

Pogledajte slike domaćih pjevačica prije i poslije estetskih operacija-iznenadit ćete se kad vidite koliko su se neke promijenile

By  | 

Izvođač Dragan Stojković Bosanac, bez obzira na dugu i učinkovitu profesiju kojom se može razmetati, također ima ogroman broj obožavatelja, broj pristaša u međuljudskoj organizaciji dosegao je čak 51.000.

– Uistinu niti znam, niti sam zaintrigiran … Samo sam je nekoliko puta zamolio: “Pustite me da se na neki način uključim, pa mogu malo strateški proučiti …”, ona kaže: “Molim te, ti upravljat će vladinim pitanjima … “Evo me, dinamičan sam, možete reći. Jidza u nekim slučajevima traži da me fotografiraju i mogu je slijediti kad postoje stroge prilike da pozdravim pojedince, Bjaram, Uskrs, Božić i na njihov račun se prijavim. To kontrolira mlada dama Lejla iz Beča, a ja o tome nemam pojma – rekao je.

Također, ovo je Gidja prije aktivnosti:

Unatoč činjenici da se danas čine praktički smiješnima, ikone brojnih mladih dama nisu, prije nego što su pronašle plastične medicinske postupke, izgledale sasvim normalno.

Za nekolicinu biste ih trebali istinski pokušati zapamtiti, a među njima, osim umjetnika, postoje i neki dobro poznati ljudi različitih poziva.

dzidzaras

397909-aleksandra-dzidza-stojkovic-ls

pj1pj2pj3

pj4

pj5

pj6

pj7

pj8pj9

 

pj11

pj12

pj13

pj14

pj16

pj17

pj18

pj19

pj20