Balkan news

Pogledajte šta će se desiti kada stavite šolju riže na ormar

By  | 

Ova hrana nije samo za jelo, ona također ima još jednu i izuzetno vrijednu upotrebu!

Riža ili riža mogli bi reći da je jedna od osnovnih sorti hrane koja se široko koristi u kuhanju, no jeste li shvatili da se ona također može koristiti u obitelji u okolnostima koje izbjegavaju kuhanje?

Svi razmišljaju o vratolomiji sušenja mobitela koji je pao u vodu u posudi s rižom. Zbog svoje sposobnosti uklanjanja vlage s predmeta, ova se hrana također može koristiti u ormaru … Milijuni su pokušali sramotan potez i uzbuđeni su ishodima.

Nije neobično da se malo vlage pojavi u spremištima – bilo da se “izvuče” iz potkrovlja, bilo da se u ormar stave odjevni predmeti koji se nisu najbolje osušili … Ova vlaga učinit će sve odjevne predmete poprimi užasan miris oblika, i moguće je da se u njemu pokaže stvarni oblik.

Riješit ćete problem ako slučajno stavite malo riže u smočnicu.

Sve što vam treba je jedna šalica riže (bijela riža najbolje djeluje), malo temeljnog ulja, posuda u koju ćete staviti komad tkanine i gumicu. Pomiješajte rižu s 15 do 20 kapi ulja u posudi. Uzmite komad prozračne teksture (moguće komad stare majice) i pokrijte posudu. Zatim u tom trenutku upotrijebite elastičnu traku da biste dobili tkaninu. Stavite šalicu riže u smočnicu (tamo gdje je djeca ili kućni ljubimci ne mogu otkriti).

Nakon nekoliko mjeseci morate zamijeniti ovaj dezodorizator i neutralizator vlage. U slučaju da ste prije upotrijebili rižu zemljanih boja, a ne bijelu, trebali biste je zamijeniti prije, jer riža zemljane boje brže od bijele, sačinjava Mondo.