Balkan news

Pogledajte sta je Dalila priznala Sandri Resic

By  | 

Sandra Rešić približila je Dalila Dragojević razgovoru sa svojim gotovo njezinim problemima koje obožava: Zagrlila bih vas, ali ne znam u slučaju da vam to zatreba – rekla je Sandra. Zagrli me, nije me briga – dodala je Dalila. Nitko nije vrijedan da se osjećate tako, samo se trebate smiriti, imate obitelj koja nadgleda vas – rekla je Sandra. U tom trenutku ih je približio Dejan, koji je trebao razgovarati s Dalilahom, ali ga je ona opet gurnula k sebi. Ne znam tko sam, ne prepoznajem se. Najmanji problem mi je što jedem, pošteno moram biti sama – nastavila je Dalila.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/10/676-38.jpg

 

To nije aranžman, ostanite odsutni od svih, ali nemojte izostajati – rekla je Sandra. Dejan posljednju večer uopće nije bio veseo, cijelo vrijeme te pokušavao pronaći – dodala je Sandra.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/10/676-39.jpg

PINK RS Philip mi je posljednje večeri rekao da zna zbog čega je udario Peleta, i to od stvari koje je rekao oko mene. Ne mogu se cjenkati s istinom da mu od mene treba skinuti – rekla je Delilah. Nakon toga u ovom sadržaju suptilniji elementi.

http://https://youtu.be/y9fQe4A-780

 

http://https://youtu.be/To8KdluYnG0