Balkan news

Pogledajte šta je Dalila uradila, zadrugari u čudu

By  | 

Nakon što je probudila Dejana Dragojevića, Dalila je otišla s njim u krevet i, na šok svih prisutnih, počela ga je ljubiti.

Unatoč činjenici da su danas imali iskrenu raspravu o svom braku, čini se da je Delilah imala vremena u povučenosti da razmisli o svemu, pa se probudila kao potpuno nova osoba, osjećajući se sjajno i još jednom u ljubavi s Dejanom.

Dalila Dragojević planirala je predstavu u sobi, blizu svoje druge važne osobe, kao da se ništa nije dogodilo danas i u ranijim danima. Dejan joj je stalno ležao blizu, pokušavajući se ne sjetiti njezine izjave o obožavanju Filipu Caru.

http://https://youtu.be/ukPN08bl_Ug

Dodatni članak:

Nakon 30. godine većina dama odgodi probavu, pa shodno tome dobivaju dodatne kilograme, kojih je doista izazov zbrinuti. Kako bi brzo oporavile liniju, žene prolaze kroz temeljite režime prehrane i ozbiljno vježbaju, piše Mondo.rs.

Bez obzira na to, kako je istaknula nutricionistica Elena Kalen, ova metodologija ne isključuje samo smanjenje tjelesne težine, već dodatno šteti dobrobiti. Kalenova čvrsto prihvaća da bismo, pod pretpostavkom da moramo oslabiti i držali korak s tim, u početku trebali preispitati svoje prehrambene obrasce.

“Do 40. godine kemikalije se mijenjaju, a tijelu nije potrebno toliko energije kao u prošlosti. Unošenjem sličnih mjera kalorija, žena rizikuje dobivanje na težini. Ubacite više povrća, organskih proizvoda, žitarica i drugih složenih škroba u vaš način prehrane “, pita nutricionist.

Ona također predlaže prošireni unos vrsta hrane bogate omega-3 polinezasićenim nezasićenim mastima. Masna riba, brokula, cvjetača, pekan orah, avokado standardiziraju probavu, rade na radu gastrointestinalnog trakta i doprinose snižavanju strašnog kolesterola.

Štoviše, opskrbite tijelo negdje oko sedam sati odmora u večernjim satima, prošećite vanjskim zrakom i pijte dovoljno vode koja eliminira otrove.

“Pokušajte ne gladovati. U trenutku kada umremo od gladi, otvaramo tijelo pritisku. Tada, u tom trenutku, skladišti kalorije umjesto da ih konzumira. Rigotrousno mršavljenje i izgladnjivanje dovode do problema s prehranom”, rekla je nutricionistica.

https://novi.ba/storage/2018/03/22/thumbs/5ab433bd-3bb8-4a3f-a2d2-35590a0a0a67-stomak-mrsanje-salo-690x480.jpg