Balkan news

Pogledajte šta je žena koju je Ivan javno prevario u parovima poručila

By  | 

Ivan Gavrilović slobodno je potkopao svoju bolju polovicu Marinu prije 1.000.000 ljudi u nepisanoj TV drami “Parovi” sa svojom stanarkom Milijanom Bogdanović.

Nakon završetka dobro poznatog TV dizajna, Denser nije kontaktirao svog još uvijek zakonitog supružnika, a energiju ulaže izvan vlastelinstva Zemun uz veličanstvenost Pilatovića, što potvrđuju razne objave u neformalnoj organizaciji Instagram.

Marina nije reklamirala za medije o ovom događaju, kao ni o neformalnim zajednicama. Gavrilović je u veljači obustavio svaku akciju na Instagramu, a posljednja objava datira od 14. veljače i čini se da donosi duboke slike.

Dullenov zavedeni supružnik podijelio je fotografiju mladićeve ruke koja drži križ, a ona je prihvaća odrasla ruka. Očito nije slučajno da je ova slika objavljena na Valentinovo … Marina je očito trebala da se makne s suda i sve stavi u Božji dohvat.

Podsjećamo vas, Ivan je upozorio na nekoliko događaja za koje ne žali što je uništio njezin brak s Marinom i niti u jednom trenutku se nije bojao da će se ona izjasniti ili ući u nenapisanu TV dramu “Parovi”.

– Što se tiče obožavanja, ne uzimate u obzir ishode. Nisam imao srca za stres. Otkrio sam da su to moji prepoznali, razgovarao sam sa sestrom. Mladi su to priznali. Nisam to predvidio! Svaka im čast – rekao je umjetniku nakon napuštanja zemunskog imanja.