Balkan news

Pogledajte trik kojim ćete veš osušiti i do 3 puta brže

By  | 

Shannon Lush iz Australije specijalistica je za obiteljske zadatke i sve domaćice jedva čekaju njezinu preporuku.

Trenutno je na sastanku s Newscorpom rekla da među damama prevladava mišljenje da više sredstava za čišćenje podrazumijeva čistiju odjeću.

U svakom slučaju, to ni na koji način nije točno.

Dodala je da pojedinci često dobivaju osip i smetaju kožu zbog “previše opranih ručnika”. Objašnjenje je osnovno. Sredstvo za čišćenje prekomjerne količine zalijepilo se za teksturu i zagrijalo da se osuši.

To je razlog zbog kojeg ručnici iz sušilice izlaze tako nježni i ljupki, no dan nakon što poprime svoje umjetničko djelo, neugodnog oblika.

Bogati navodi da kada koristite sredstvo za čišćenje slijedite duhovitost – idealno bi ga bilo ublažiti.

Dovoljno je staviti samo jednu osminu predložene mjere praha ili tekućine u perilicu odjeće s prednje strane. Oni koji se pune odozgo trebaju četvrtinu sličnog iznosa.

U slučaju da želite najbolje skratiti sezonu sušenja odjeće, poslušajte njezinu poticaj da stavite suhi ručnik u stroj.

Ona jamči da će se takva mokra odjeća sušiti višestruko brže. Mnogi su poklonici regeneratora jer stvarima daju ugodniji miris.

U svakom slučaju, ona joj ne vjeruje jer kaže da to jednostavno ne ide.

“Pretpostavka sredstva za čišćenje je ulje koje se lijepi na odjeću u perilici rublja. Možda stavite ocat, a ne sredstvo za čišćenje. Vjerujte mi, na kraju neće biti mirisa”, rekla je.

Čišćenje doma više se nikada neće vratiti nakon pregledavanja dijela savjeta za čišćenje i obmana koje je predložio dio najeminentnijih svjetskih stručnjaka.

To nisu toliko zapažene prevarante koji će vam pomoći da pospremite svaku sobu u svom domu ili potkrovlju.