Balkan news

Pogledajte zbog čega dolazi do raka debelog crijeva

By  | 

Što se tiče geološke cirkulacije, učestalost ove vrste bolesti proširila se u industrijski razvijenim zemljama s umjerenim i visokim popisima ljudskih događaja, a tome doprinosi bolje bilježenje pacijenata i prisutnost trezora za maligni rast. Dosljedno, 370.000 stanovnika u Europskoj uniji utvrđeno je da ima bolest debelog crijeva, a 170.000 prelazi dalje. Pacijenti kod kojih se infekcija razlikuje u početnoj fazi (I) imaju 90% mogućnosti izdržljivosti u usporedbi sa samo 10% kada se prepoznaju u stadiju IV.

Podaci o snažnim preventivnim mjerama, zamahu u restorativnoj i analitičkoj metodologiji (poput polipektomije), koji rade na prirodi preoperativne evaluacije i liječenja (radioterapija i kemoterapija), prikazani su kako bi smanjili tugu i smrtnost. Logičko istraživanje, u kojem su provedene analize krvi u stolici na ogromnom broju stanovnika, pokazalo je da je moguće smanjiti smrtnost od malignosti debelog crijeva (distribuirano 1993.).

Upute za uvjeravanje sebe da vježbate

Bolest se može razlikovati u početnoj fazi kad god su izgledi za popravak visoki. Isto tako, moguće je spriječiti napredovanje ove vrste malignosti prepoznavanjem i uklanjanjem malih razvoja, polipa i daljnjom provjerom pacijenata s obzirom na patohistološka otkrića i dizajn eliminiranog polipa. Od vitalnog je značaja, ali se u isto vrijeme nedovoljno percipirano, razlikovati pojedince u povećanoj opasnosti za one bolesti ili stanja koja su povezana s uzastopnim događajem malignosti debelog crijeva. Kao i u nekim zapadnoeuropskim državama, koordinirani nacionalni program za rano otkrivanje raka debelog crijeva očekuje se za pojedince od 50 do 74 godine.

Svi ljudi s pozitivnim nalazom dobrodošli su na kolonoskopsku procjenu kako bi odlučili o uzroku krvi u stolici kao po satu. Ovom procjenom moguće je napraviti pregled tkiva radi pregleda i, ako se razlikuje polip, ukloniti ga, što sprječava bolest.

colorectal-colon-cancer-732x549-thumbnail-2-732x549