Balkan news

Potrošili ogroman novac za renoviranje Gocine kuće a sada se sele

By  | 

Dijete Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova suučesnica Bojana Rodić nedavno su dobili dijete kojem su dali ime Zoran. Obojica su već duže vrijeme majstorirali gornji kat u Surčinu u obiteljskoj kući kako bi sve bilo pripremljeno za djetetov izgled, u svakom slučaju, zbog prolaznih i kontinuiranih prepirki s Gocom, namjeravaju se preseliti u nekretnine koje su kupili Rodići.

Kako otkriva izvor u blizini para, Bojana i Mirko odlučili su započeti život sami, izvan Beograda – u Titelu, gdje će, kao Veljko Ražnatović i Bogdan, odgajati svoje dijete izvan gradske vreve.

Korak po korak upute kako biste se uvjerili da radite

– Kad je Bojana otkrila da je trudna, Mirko je uzbuđeno promptno počeo postavljati prostor za dijete, organizirali su cijeli gornji kat gdje bi trebali živjeti, dok je Goca ostala na glavnom katu. Svi su bili oduševljeni izgledom djeteta i namjeravali su tamo izgraditi svoje pustinjsko vrelo harmonije, u svjetlu činjenice da i oni imaju vlastiti bazen u dvorištu. Bez obzira na to, po dolasku malog Šijana u svijet, došlo je do tučnjave među Gocom i Mirkom oko festivala. Morao je brzo započeti festival, a vokal mu nije dopustio da to učini u svjetlu činjenice da je ona prvo trebala čekati kako bi osmislila vibru i čvrsto se držala za posjetitelje – kaže izvor.

– Sve je to ubrzo odjeknulo u medijima, što je uznemirilo Bojanu, pa je preporučila Mirku da se, kad joj izgrade kuću koju su joj ustupili njezini ljudi, preseli i u Titel, s obrazloženjem da je to najbolji način da se zadrži daleko od takvih bijesa i tučnjava. Mirko je već dugo razmišljao o svemu, unatoč činjenici da mu je teško ostaviti mamu na tako velikom imanju. Bez obzira na to, čini se da će se slomiti jer shvaćaju da je to za njih idealno najbolje – završava izvor.

Inače, Bojanini ljudi, Danijela i Bogdan Rodić, dat će im zemljište na kojem će izgraditi nekretninu u narednom roku.

Članovi obitelji uspješno su otkrili zavjeru, međutim njihova buduća šogorica nije marila za nju.

– Ova se parcela može kupiti u posljednje vrijeme i shvaćam da su je trebali dobiti Bogdan i Danijela. Došlo je Gocino dijete i pogledalo uokolo, no nije ga bilo briga za to područje. Pretpostavljam da mu treba nešto bliže sredini, a ovo je donekle daleko. Zato su napustili taj pogled, kad se dugo nije događalo ništa. Druže, trenutno vidim da se na parceli nalazi neki razvojni materijal, nemam ni maglovitu ideju tko ga je tamo ostavio, možda je i sadašnji vlasnik isto nešto preradio – rekao je jedan od susjeda u Titelu.