Balkan news

Produkcija izvela Miljanu napolje, pogledajte šta se desilo

By  | 

Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora morale su danas skinuti svoju imovinu u Šimanovcima jer imaju planirano sudsko ročište, piše Srbija Danas. Pridružit će im se i prethodni ugodni dio Marko Đedović. Protiv Miljane Kulić pokrenut je kazneni postupak zbog grubog ponašanja i razbijanja glave bubom. – Sutra imam suđenje s ovim trikom, ja i Djedović zajedno. Država je protiv nje započela suđenje, kazneno – rekla je Matora. “Što mu se dogodilo?” Upitala je Delilah. – Razbila mu je glavu, imao je dvije kopče – uključivala je Jovana. – Obično me trenutno država tlači, a ja je previše zloupotrebljavam – rekla je Matora.

Dodatni članak:

Izvođač Tonči Huljić bio je potpuno legitiman kada je u pitanju vijest da gotovo cijeli lokal bruji, a to je da je njegova djevojka Hana Huljić u vezi s 14-godišnjim umjetnikom Petrom Grašom. Huljići i Grašo, piju sve, obiteljski su drugovi, a trenutno je Tonči doznao u slučaju da potkrepljuje ovu vezu. – Petar i Hana imaju komparativna razmišljanja o prezentiranju privatnog života u medijima, a Petar je osim toga izvrstan obiteljski suputnik. U slučaju da su optimistični, a koliko ja vidim udaljeni, u tom smo trenutku Vjekoslava i ja optimistični. Vjerujem da će Petar uskoro oduzeti vrijeme ovom ritmu izvršenja, kako bi završio snimanje melodije koja mu stoji. Uistinu, vjerovao sam da ćemo nakon 18 godina nakon što smo završili s modernim CD -om, ali trenutno bih bio optimističan s realizacijom pjesme. Inače, svi pojedinci koji ulaze u naše živote ostaju u njima, na što ne utječe ukupno stanje njihovih odnosa – rekao je Tonči za “Večernji list”.

Inače, Grašo (45) je prije nekoliko mjeseci, nakon više od 24 dugogodišnjeg obožavanja, prekinuo vezu s vokalisticom Danijelom Martinović.