Balkan news

ŽIVOTNA PORUKA:Jednom ćeš spoznati, da sam ti uprkos svim učinjenim greškama, želio samo najbolje i pokušao te pripremiti na putovanje života.

By  | 

Drago dijete / djevojko,

Nisam ostao u ovom trenutku, a kad me vidite takvu, pokažite suzdržanost prema meni i pokušajte me dobiti.

U slučaju da zašutim za vrijeme ručka i u slučaju da se ne mogu obući, pokaži suzdržanost.

Sjetite se sati koje sam proveo podučavajući vas. Štoviše, ako u raspravi iznova ponavljam vrlo slične stvari, ne miješajte se u mene, saslušajte me! U trenutku kad vam nije bilo ničega, morao sam vam doslovno proučavati sličnu priču od najranije polazne točke, prije nego što je kimnuo.

U slučaju da radije ne bih počistio, nemojte me ismijavati i ne vrijeđati. Prisjetite se kako sam trebao progoniti i osmisliti ogroman broj motivacija da uđem u kadu. U trenutku kad primijetite moju nesvjesticu novih napretka, dajte si osobnog vremena i nemojte me zuriti s podsmijehom. Pokazao sam vam brojne stvari: pravilno jesti, prikladno se odijevati, suprotstaviti životu.

U slučaju da se zapravo ne sjetim ili izgubim niz rasprava, dajte mi idealnu priliku za prisjećanje, a ako mi to ne uspije, ne brinite. moja najznačajnija stvar na planetu nije naša rasprava, međutim da sam s vama i da shvaćate kako me saslušati.

U slučaju da bih radije ne jeo, nemojte me voziti da jedem. Najbolje znam kad trebam hranu, a kad ne. U trenutku kada mi isušene noge trenutno neće dopustiti da hodam, dajte mi ruku. Otprilike isto kao što sam vas smjestio kad ste napravili primarne korake.

Nadalje, ako vam jednom savjetujem da radije ne bih više živio, da moram šutnuti kantu, nemojte me zbuniti, shvatit ćete jednog dana. Pokušaj shvatiti da se u zreloj dobi ne živi, ​​ali još uvijek traje.

Jednog ćete dana shvatiti da sam bez obzira na relativno mnoštvo pogrešaka koje sam počinio jednostavno trebao najbolje za vas i pokušao vas pripremiti za uistinu nevjerojatan izlet.

Pokušajte ne lamentirati, nemojte puhati i ne osjećam da ste pomogli, kad me vidite takvu u svojoj blizini. Budite blizu i pokušajte me shvatiti i pomoći mi. Gotovo isto kao što sam vam nanio kad je počeo živjeti. Budite moja pomoć, pomozite mi da završim izlet s obožavanjem i ustrajnošću. Vratit ću vam je veselo i čudovišnu ljubav koju sam vam neprestano štedio.

Volim te dijete / djevojčice,

Tvoj otac / tvoja majka!